Geen Ghelamco Arena voor de nieuwe Vlaamse wonderboy Niels Destadsbader, maar wel opnieuw drie Sportpaleizen in 2020. Destadsbader maakte vandaag bekend dat zijn smartphone in verkeerde handen viel, met een opvallende schuldige. 

Eerder maakte Destadsbader bekend op Instagram dat hij in 2020 niet naar het Sportpaleis zou terugkeren, maar dat blijkt niet meer te zijn dan een goed uitgewerkte marketingstunt. Eerder deze week berichtte Het Laatste Nieuws zelfs dat Niels Destadsbader het Sportpaleis zou inruilen voor de Gentse Ghelamco Arena. Die show stond wel degelijk gepland volgens Het Laatste Nieuws, maar werd om veiligheidsreden geschrapt.

Bekende schuldige

Vandaag verscheen een filmpje online, waar Niels uitlegt dat zijn gsm gehackt was. De dader? Dat is geen onbekende. Niet voor Niels, noch voor Vlaanderen. Dat bleek ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-presentator Jens Dendoncker te zijn. In de reeks nam hij Destadsbader reeds beet door te stellen dat zijn smartphone gestolen was.

Niels Destadsbader keer volgend jaar terug naar het Sportpaleis en dit op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020. Tickets voor de drie concerten zijn nu beschikbaar.

Volg voor meer

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneren op  
Abonneren op