De Kempen heeft er een nieuw festival bij! In het gezellige Mol kan je op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli naar Moonfield. Ontdek er onder andere de snedigste technobeats, beloftevolle hiphop, elektro en dans je ziel eruit op de gekste funky house beats. 

Splinternieuw in de Kempen! Op 19 en 20 juli zal de eerste editie van Moonfield georganiseerd worden. Het festival zal doorgaan in het bosrijke landschap van de Oude Bleken in Mol. Ze pogen met het festival muziek, design en architectuur in elkaar te verweven tot een creatieve en bruisende ontmoetingsplaats.

© Moonfield

Op de eerste editie zullen onder andere de beats van Marco Bailey, Lefto, Ramon Tapia, Dvtch Norris, Le Motel, Bombataz, Klaps en Niobeat weerklinken. Ook aan ‘ne goeien bojem’ werd gedacht. Zo beloven ze onder andere een gezond ontbijt, tot een dikke vette of veganistische avondhap te voorzien. Uniek is dat festivalgangers ook bij hun festivalticket, meteen ontbijt op de camping kunnen aankopen. Geen stress meer om je eten mee te sleuren en het nog te bereiden dus.

Duurzaamheid

Ook voor duurzaamheid heeft de festivalorganisatie oog. Zo zullen vrijwilligers de overschotten doneren aan Mensen In Nood Mol. Op het festivalterrein en de camping zal er gratis drinkwater voorzien worden dat aan de drinkwaterfonteintjes of tapkraantjes in herbruikbare flesjes kan gevuld worden.

Tip: Maak kennis met de unieke Moon-Gin aan de Schwarzwald stage. 

Moonfield op 19 en 20 juli in de Oude Bleken, Mol. Tickets & Info: moonfield.be