Wie het weekend van 9 tot 11 augustus naast frisse zeelucht ook wilt proeven van fashion, overheerlijk eten en uiteraard een flinke portie muziek, kan dan terecht op de zevende editie van WECANDANCE. Dit jaar pakt het festival uit met het exotische thema ‘Safari Nomads’. 

De zevende editie van het beach boutique festival WECANDANCE vindt traditiegetrouw plaats in het tweede weekend van augustus op het strand van Zeebrugge. Het festival weet ieder jaar de beste muziek te combineren met heerlijk eten en fashion. Dit jaar voegt de festivalorganisatie een derde festivaldag toe op vrijdag 9 augustus.

Livemuziek met Charlotte Adigéry, Tessa Dixson en meer

Op vrijdag opent het festival zijn deuren vanaf 17 uur met twee stages, waaronder één livepodium. Dat podium blijft ook het gehele weekend staan, zodat het totaal aantal podia op zes komt. Daardoor kan je dit jaar genieten van de beste acts van eigen bodem, met onder andere Charlotte Adigéry, Tsar B en Tessa Dixson op de affiche.

Ook liefhebbers van techno komen aan hun trekken, zo zakt de Deense DJ Kölsch af naar het Zeebrugse strand. Verder op de affiche onder andere Kerala Dust, Stavroz, Jennifer Cardini, Acid Pauli, Tundra en vele anderen.

© WECANDANCE

Fashion. Food. Duurzaamheid.

Het festival weet ieder jaar een weekend lang het walhalla te zijn voor muziek, fashion en food. Dat is dit jaar ook niet anders, zo wist het festival dit jaar sterrenchef Sergio Herman te strikken voor de creatie van een aantal exclusieve cocktails en gerechtjes. Onder andere op het menu: de African Mule, de Pink Flamingo en de Raspberry Cooler.

Ook voor fashion is er uiteraard plaats op WECANDANCE. Zo dossen de festivalgangers zich ieder jaar uit in een subliem thema. Afgelopen jaren waren dat onder andere ‘Lost in Space’, ‘Desert Dreams’ en ‘Acid Cowboys’. Dit jaar gaat het festival voor ‘Safari Nomads’. Of hoe de savanne even naar Zeebrugge zal komen. Inspiratie kan je opdoen via deze link.

Het festival wilt dit jaar ook de aandacht vestigen op ‘African Parks’, een non-profit die zich inzet voor het behoud van beschermde natuurgebieden. Meer informatie vind je via www.africanparks.orgVerder zet WECANDANCE ook in op duurzaamheid, zo zal het dit jaar extra maatregelen nemen om sigarettenpeuken op te ruimen.

De zevende editie van WECANDANCE, 9 tot 11 augustus in Zeebrugge. Tickets & Info: wecandance.be