Geen Werchter Boutique pop-up, maar Sportpaleis met Billie Eilish: “Negatief advies federale politie”

Er komt dan toch geen zevende festivaldag op het Festivalpark in Werchter. Het eenmalige Werchter Boutique pop-up met Billie Eilish ging normaal gesproken door op 19 juli, maar wordt door een negatief advies van de federale politie verplaatst naar het Sportpaleis.

Billie Eilish werd met grote trots aangekondigde als headliner voor eenmalig extra event: Werchter Boutique pop-up. Vandaag maakte organisator Live Nation bekend dat er door een negatief advies van de federale politie het event verplaatst wordt naar het Sportpaleis. Datzelfde weekend vinden namelijk ook Tomorrowland en Dour Festival plaats. Het is om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt geannuleerd. Tickets zullen worden terugbetaald.

Billie Eilish, de aangekondigde headliner van Werchter Boutique pop-up, wil haar fans niet teleurstellen en komt volgende zomer alsnog naar België. In het kader van de Where Do We Go? World Tour treedt ze op zondag 19 juli op in het Antwerpse Sportpaleis. FINNEAS zal aantreden als opening act.