Nieuwe namen voor Balaton Sound: Lost Frequencies, Steve Aoki en DJ Snake

© Balaton Sound

Balaton Sound maakt een tweede golf namen bekend voor deze zomer. Onder meer DJ Snake, Lost Frequencies, Steve Aoki, Banks en Paul van Dyk vullen het affiche aan. Eerder was al de komst bevestigd van onder andere Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike en Don Diablo. Het vijfdaagse Hongaarse festival aan het Balatonmeer vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 juli.

De 2020-editie brengt weer een stevige selectie elektronische acts naar het Balatonmeer. Vanuit België is dj-producer Lost Frequencies toegevoegd aan de line-up. Ook wereldsterren als Paul van Dyk, Steve Aoki en DJ Snake maken hun opwachting. Laatstgenoemde sluit op de laatste dag de Main Stage af.

Niet enkel elektronische muziek

De urban scene wordt deze zomer vertegenwoordigd door onder meer de Amerikaanse rapper JPEGMafia, singer-songwriter Banks en het Nederlandse garage-duo Moksi. Een eigen elektronische sound mogen we verwachten van onder andere Mind AgainstDillon FrancisCarnage, SaymynameRodriguez Jr en Jan Blomqvist & Band. In de underground hoek zijn techno- en house-acts als Pan-PotPatrick ToppingArchie Hamilton en Reinier Zonneveld aangekondigd.

De unieke locatie aan het Balatonmeer, de relaxte sfeer en de luxe VIP-ervaringen maken Balaton Sound één van Europa’s populairste zomerfestivals. Ieder jaar trekken duizenden Belgen naar het Balatonmeer voor een festival en vakantie in één. Een heuse Belgische camping, een Belgian Stage en een directe festivaltrein vanuit Gent en Brussel doen het Balatonmeer even aanvoelen als België. Vijfdaagse early bird tickets zijn nog tot vrijdag 14 februari te koop voor 215 euro via www.balatonsound.nl.

Alle namen tot nu toe:

Woensdag 8 juli
MARTIN GARRIX
DON DIABLO
BANKS
CARNAGE
LOCO DICE
PAN POT
JPEGMAFIA
MATOMA
MOKSI
REINIER ZONNEVELD live
JULIAN JEWEIL

Donderdag 9 juli
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
STEVE AOKI
JONAS BLUE
DEBORAH DE LUCA
MEDUZA
MIND AGAINST

Vrijdag 10 juli
KYGO
LOST FREQUENCIES
HALOTT PÉNZ
SALVATORE GANACCI
MODESTEP live
ILARIO ALICANTE
SAYMYNAME

Zaterdag 11 juli
ROBIN SCHULZ
VINI VICI
PAUL VAN DYK
DANNY TENAGLIA
SIGALA
MAJKA
JAN BLOMQVIST & BAND
BLASTOYZ

Zondag 12 juli
DJ SNAKE
JAX JONES live
DILLON FRANCIS
ZHU
WELLHELLO
LOUD LUXURY
HERNAN CATTANEO vs NICK WARREN
RODRIGUEZ JR.

Volg voor meer
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties