Suikerrock Dag 2: Oneindige regenbuien, maar steengoede muziek van SONS, Zwangere Guy, Goose en Dimitri Vegas & Like Mike

© Steven Elias

Dat ons land er eentje van extremen is, werd alweer bewezen. Na een bloedhete dag krijgt Tienen een non-stop portie regen te verwerken. Gelukkig was er alweer steengoede muziek met o.a. Goose, Zwangere Guy, SONS en headliners Dimitri Vegas & Like Mike. 

MEDS

© Steven Elias
© Steven Elias

Ze moest letterlijk 50 meter stappen van haar thuis op de Grote Markt tot aan het hoofdpodium van Suikerrock. Het was voor de jong, getalenteerde dan ook een thuismatch. MEDS stond eerder reeds in het voorprogramma van dat andere R&B-talent Tsar B.

Met nog maar twee singles uitgebracht is MEDS bij het grote publiek nog een onbekende, al waren er desondanks de regen én het vroege uur wel al wat festivalgangers opgedaagd. Toeschouwers die ze zonder moeite om haar vingers kon winden, met de flinke portie présence en zelfvertrouwen die ze uitstraalde. Tijdens haar set hoorden we excellente versies van singles ‘Another Lady’ en ‘How Do I Know’, maar ook nieuw werk zoals ‘Sativa’. Ze bracht een veelbelovende set, eentje die haar een eerste voorzichtige voet in de Belgische R&B-scène liet zetten.

Black Leather Jacket