29 oktober 2020

Tool & Florence + the Machine op Rock Werchter

-

Advertentie

De aankondigingen van headliners voor Rock Werchter 2019 lijken maar niet te stoppen. De festivalorganisatie maakte deze week twee nieuwe artiesten bekend: Florence + the Machine en Tool. 

De Amerikaanse rock-, en metalband Tool komt na meer dan tien jaar nog eens naar Europa. Het dateert reeds van 2007 dat ze België aandeden. Na 12 jaar afwezigheid spelen ze volgend jaar op verschillende festivals, onder andere ook op Rock Am Ring en Firenze Rocks. Een Nederlands festival lijken ze voorlopig niet aan te doen, maar fans kunnen ze wel in de Ziggo Dome op 18 juni aan het werk zien.

Florence + the Machine

Begin deze week loste Werchter nog een nieuwe naam: het energieke Florence + The Machine. De band rond Florence Welch stond ook in 2015 en (door afzegging van Foo Fighters) ook in 2016 op Rock Werchter. Dit jaar mag ze opnieuw aantreden, ditmaal met nieuwste plaat ‘High As Hope’.

  • Donderdag 27 juni: P!NK
  • Vrijdag 28 juni: The Cure
  • Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons en Florence + the Machine
  • Zondag 30 juni: Muse

Rock Werchter 2019, donderdag 27 juni 2019, tot en met zondag 30 juni. De ticketverkoop gaat nu vrijdag om 9u van start. Meer informatie: rockwerchter.be

Advertentie
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties