20 oktober 2020

Zo overleef je een tropisch Rock Werchter

-

Advertentie

Een prachtige vierdaagse met de beste muziek van het moment. Rock Werchter maakt zich op voor een tropische editie! Hoe kan je bij deze exotische temperaturen overleven? Lees het hier.

via GIPHY

Smeren maar!

Wie er niet als een (overheerlijke) gekookte kreeft wilt uitzien, kan zich beste insmeren met zonnebrandcrème. Maak van Rock Werchter een tweede Blankenberge strand en smeer iedereen in je buurt in.

via GIPHY

Let op: op het festival zijn geen verpakkingen van meer dan 100ml toegelaten.  

Drink veel water

Op een festival hoort bier, dat blijft zo. Jammer genoeg droogt alcohol je lichaam uit, wat niet ideaal is bij tropische temperaturen . Probeer af en toe wat water te drinken, alvorens je een dag van het festival mist in de EHBO-tent.

Tip: er is drinkbaar water verkrijgbaar aan de sanitaire blokken, in het Festivalpark. Met één bon kan je ook een halve liter water halen aan de togen.

via GIPHY

Zoek de verkoeling op

De organisatie heeft achteraan op het terrein een vernevelingssysteem geplaatst. Ook op talrijke plekken zijn verfrissingspunten met (niet-drinkbaar) water geplaatst. Perfecte plek voor een klein watergevecht, me dunkt.

via GIPHY

Koop een frisse tent

Ook op het kampeerterrein zal het zwoegen en zweten zijn. Als je nog moet vertrekken en nog geen tent hebt, probeer dan uit te kijken naar een witte variant. Deze houdt het zonlicht buiten en houdt het binnen aangenaam koel en donker. ‘s Ochtends (of eerder rond 12u) is het aangeraden om je tent open te zetten, voor een aangename bries.

via GIPHY

Rust overdag ook even uit

via GIPHY
Denk aan je eigen lichaam en probeer naast al dat feesten en dansen, af en toe ook eens uit te rusten. Het is niet aangeraden om de hele dag voor de Mainstage te kamperen. Op het festivalterrein vind je talrijke plekken om te chillen, maak hier gebruik van.

via GIPHY

Have fun and enjoy the festivals! #BeSafe

Advertentie
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Dit zijn de deelnemers van ‘Boer zoekt Vrouw: Home Sweet Home’ 2020: vanaf 31 augustus op VTM

Vanaf maandag 31 augustus is 'Boer zkt Vrouw' terug. Ditmaal niet vanuit het buitenland, maar wel vanuit Vlaanderen. Binnenkort gaan Dina Tersago en An Lemmens...

Leer de deelnemers kennen van ‘Boer zoekt Vrouw’ 2020 (en deze verrassing)

Vanavond zagen we de eerste kennismakingsaflevering van 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home'. Vanavond beten de 29-jarige Veerle, de 23-jarige Frits en de...

Dit zijn onze hoofdverdachten in ‘The Masked Singer’. Is Gert Winckelmans de Wolf?

Het was vanavond opnieuw tijd voor 'The Masked Singer'. Onze speurtocht naar de ware identiteit van de figuren ging onverschrokken verder. Al moest er...

HET WEER

Brussel
lichte regen
11.4 ° C
12.2 °
10.6 °
76 %
6.7kmh
100 %
di
14 °
wo
19 °
do
17 °
vr
13 °
za
14 °