Deze programma’s zie je dit najaar op VTM: ‘Beat VTM’, ‘Studio Stan’ en ‘De Code van Coppens’

© VTM

Met de zomervakantie die op zijn einde loopt, komt ook de start van een nieuw televisieseizoen dichterbij. Gisteren maakte VTM zijn najaarsplannen bekend: onder andere ‘Beat VTM’, ‘Studio Stan’ en ‘De Code van Coppens’ schotelen ze ons vanaf september voor.

Heel wat VTM-gezichten verzamelden vandaag aan de Medialaan in Vilvoorde om samen met directeur tv Ricus Jansegers en creatief directeur Davy Parmentier het najaar bij VTM voor te stellen. 11 nagelnieuwe programma’s en heel wat sterkhouders maken hun opwachting.

Onder de nieuwigheden is er heel wat entertainment, zoals de startaflevering van Beat VTM, De Code van Coppens en Andy op Patrouille. Sterke verhalen zijn te zien én te horen in Studio Stan. Loïc is Zot van Koken dit najaar en sterrenchef Sergio Herman gaat met reisjunk Axel Daeseleire op expeditie langs de lekkerste keukens ter wereld. Nieuwe Vlaamse fictie is er met Gina & Chantal. Luk Alloo is dit najaar terug met een eigenzinnig mediamagazine in (h)ALLOOMEDIA en meeslepende reality is er van De Luchtpolitie, Steenrijk Straatarm en Onderzoeksrechters.

Naast alle nieuwigheden, blijven de sterkhouders op post met nieuwe seizoenen van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, Belgium’s Got Talent, Make Belgium Great Again, Alloo bij de Wegpolitie, Wat een Jaar!, Beste Kijkers, The Team en Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. VTM volgt ook opnieuw de Rode Duivels op de voet.

ONTDEK HIER DE 11 NIEUWE VTM-PROGRAMMA’S

Beat VTM

© VTM

8 onbekende Vlamingen kruisen de degens met 8 VTM-gezichten. Koen Wauters, Nathalie Meskens, Freek Braeckman, Kürt Rogiers, Natalia, Guga Baúl, Mathias Coppens en Olga Leyers worden door hen uitgedaagd om een totaal nieuwe discipline onder de knie te krijgen, binnen de 100 dagen. In een ongeziene strijd nemen bekend en onbekend Vlaanderen het tegen elkaar op in een discipline die geen van beiden kent. Welke VTM-kop troeft zijn tegenstander genadeloos af? En welke onbekende Vlaming beats VTM?


Sergio & Axel: Van de Kaart

© VTM

Sergio Herman en Axel Daeseleire. De ene tovert al 25 jaar een geslaagde mix van exotische smaken uit zijn koksmouw, maar heeft amper tijd om een stapje in de wereld te zetten. De andere is een ervaren globetrotter met een voorliefde voor lekker eten. Samen trekken zij naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Scandinavië, naar landen die doen watertanden. Op deze ontdekkingstocht naar bekende en onbekende smaken komen ze elkaar én zichzelf voortdurend tegen. Behoorlijk pittig, maar ook verrassend boterzacht en bij momenten bitterzoet.

“Elkaar af en