19 september 2020

Boer zoekt Vrouw: speeddates zijn aangebroken voor Etienne, Marianne, Stephan en Victor

-

Advertentie

Ook deze week gaat kijken Vlaanderen samen met Dina Tersago en An Lemmens op zoek naar de liefde voor vijf Vlaamse boeren. In de tweede aflevering zijn de speeddates aangebroken voor Etienne, Marianne, Stephan en Victor. Dit zie je deze week in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’.

De jacht is geopend in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Vorige week mocht akkerbouwer Gerard zijn 5 favoriete dames al kiezen, maar zover zijn Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet. Zij ontmoeten op maandag 23 september hun briefschrijvers en -schrijfsters, en krijgen zo de kans hen beter te leren kennen tijdens de speeddate. En als er straks een even grote klik is in het echt als op papier zit de volgende ronde, een groepsdate, er misschien wel in.

De kans is groot dat Stephan een ‘Charlotte’ meeneemt naar de volgende date. Want Stephan heeft niet twee, maar drie Charlotte’s geselecteerd voor een speeddate. Bekijk het in de video hieronder.

 

Ryan, de jongste van de groep, gaat als laatste op speeddate met Marianne. Hij heeft dé ideale wingman meegebracht: zijn husky.