30 oktober 2020

De familie Meiland is terug met nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’: dinsdag te zien op VIJF

-

Advertentie

De familie Meiland is gesloopt na het verbouwen van hun kasteel in Frankrijk. Tijd voor een welverdiende vakantie denken ze. Vanaf morgen is ‘Chateau Meiland’ terug met een nieuw seizoen op VIJF.

Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Het is dus de hoogste tijd voor een welverdiende vakantie. Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en huishoudster Nadège reizen af naar een luxe resort op het altijd zonnige Tenerife. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Naast het verzorgen van de gasten moet er namelijk nog veel aan het Chateau gebeuren.

Het kasteel in Frankrijk / © VIJF

Morgen in de eerste aflevering van ‘Chateau Meiland’ zien we hoe de familie na een lang jaar klussen en gasten ontvangen op het kasteel, toe is aan vakantie. Ze gaan naar Tenerife en huishoudster Nadege mag mee. Het leven aan het zwembad en ‘all inclusive’  buffet leven bevalt zelfs zo goed, dat Martien overweegt te emigreren.

‘Chateau Meiland’ elke dinsdag om 20.35 op VIJF

Advertentie

1 REACTIE

Abonneren op
Abonneren op
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem .
Willem .
6 maanden geleden

Mijn zoon stopte met zijn studies en schopte het ver chirurg is hij geworden maar zijn vriendin haakte af , de mooie blonde naast moeder zou die nog vrij zijn , ja ik papa moest het vragen hij is denkelijk nog een beetje verlegen ( bleu )