18 september 2020

Deze talentjes zie je in de tweede Blind Auditions van ‘The Voice Kids’

-

Advertentie

Iedere vrijdag laten de kleinste zangers hun grootste talenten zien in een nieuw seizoen van The Voice Kids. De concurrentie tussen Laura Tesoro, Gers Pardoel, K3 en Sean Dhondt laait meer dan ooit op, want de coaches kunnen elkaar dit jaar voor het eerst buitenspel zetten door elkaars stoel te blokkeren. 

Dit jaar hebben meer dan 2.000 kinderen zich ingeschreven voor The Voice Kids”, vertelt An Lemmens, die met de nodige peptalk klaarstaat voor de kandidaten en hun supporters. “Er is echt nog zó veel zangtalent in ons land dat zich eens op dat grote podium wil komen bewijzen voor de coaches.” Die coaches halen dan ook alles uit de kast om de strafste stemmen naar hun team te halen. Voor Gers is het zo klaar als een klontje: de opvolger van winnares Jade zit opnieuw in zijn team. “Ik ga dit jaar gewoon weer winnen, de rest kan inpakken en wegwezen.

Deze talenten zingen de pannen van het dak in de tweede Blind Auditions

  • Klara Vermöhlen (11, Sint-Amandsberg) heeft suikerziekte en wil bewijzen dat iedereen met die ziekte zijn of haar dromen kan waarmaken. Ze trad al op op haar eigen benefiet, waarmee ze €25.000 inzamelde voor een diabetesmeldhond, Luna. Luna supportert mee tijdens Klara’s auditie op A Night Like This van Caro Emerald.
  • Tamsen Devaere (14, Wondelgem) is straatmuzikant tijdens de Gentse Feesten. Hij leerde zichzelf piano en drum spelen. “Een mini-Sean”, volgens Gers Pardoel. Voor zijn auditie koos Tamsen een grote hit over een straatmuzikant: Dance Monkey van Tones and I.
  • Chaya Van Mol (12, Virginal-Samme) speelt de hoofdrol in de musical Annie en waagt nu haar kans in The Voice Kids. “Eerst Annie en dan The Voice: mooi parcours”, knipoogt coach Laura. Stoot Chaya door met Never Really Over van Katy Perry?
  • Zita Muylle (14, Sint-Andries) is net zoals haar papa een megafan van Billie Eilish en wordt door haar – of beter gezegd door Ella Leyers – verrast in het shoppingcenter. Haar auditie doet Zita op The End of The World van wie anders dan Billie Eilish.
  • Jill Van Hees (9, Wuustwezel) zingt al sinds haar 5 jaar en zeurt sindsdien bij mama en papa om haar in te schrijven voor The Voice Kid