Deze vijftien mannen en vrouwen nemen deel aan ‘Kamp Waes’: vanaf zondag op één

© Margit Vantoortelboom

© Margit Vantoortelboom

Vanaf zondag 8 december is Tom Waes opnieuw de onbetwiste leider op zondagavond met het nieuwe ‘Kamp Waes’. Eerder dit jaar daagde hij Vlaanderen uit om deel te nemen aan de loodzware opleiding tot Special Forces. Wij stellen je vandaag alvast de kandidaten voor.

In ‘Kamp Waes’ verlegt Tom Waes voor een keer niet zelf zijn grenzen, maar kijkt hij toe hoe anderen dat doen. Vijftien Vlamingen, door Tom geselecteerd, worden een week lang uitgedaagd door de Special Forces, een hypergetrainde eenheid binnen het Belgische leger. Tom volgt het hele avontuur vanop de eerste rij. ‘Kamp Waes’: vanaf zondag 8 december om 20.00 uur op Eén.

Presentator Tom Waes / © Margit Vantoortelboom

Aaron (30) ondernemer & uitbater avonturenpark uit Kortrijk

Aaron is een succesvolle ondernemen die van vele markten thuis is. Deze vlotte West-Vlaming runt niet alleen een drukbezocht avonturencentrum, maar is ook stuntman, circusartiest, people’s manager en avonturier. Noem iets en Aaron heeft het al met succes gedaan. Komt Aaron voor het eerst in zijn leven zichzelf tegen in ‘Kamp Waes’?

Extra:

  • Avontuurlijk sporten & stuntman

Bruce (19) student Ingenieurswetenschappen uit Zwalm

© Margit Vantoortelboom

Met amper 19 jaar is Bruce de gedoodverfde underdog in ‘Kamp Waes’. Bruce is al heel zijn leven lang gepassioneerd door scouts en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan survival, droppings en avontuurlijke tochten. Heeft de jongste kandidaat van ‘Kamp Waes’ aan zijn scoutservaring genoeg om te bewijzen dat hij meer is dan de benjamin van de groep?

Extra:

  • Totem: Toegewijde Snoek

David (44) Sales Manager uit Melle