18 september 2020

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’

-

Advertentie

De onvolprezen docureality van Peter Boeckx over de rijken der Belgische aarde gaat vanaf 29 januari opnieuw van start. Boeckx volgt de voetsporen van the rich and infamous, steenrijke Belgen die het graag breed laten hangen. Maar wat drijft hen nog? Waar dromen zij van? En waar worden zij nog gelukkig van? Maakt geld echt gelukkig?

Peter Boeckx keert dit seizoen terug met nieuwe gezichten. From zero to hero. Harde werkers die het op eigen houtje gemaakt hebben.

Frederik Laeremans / 32 jaar / Kempen

© VIER

Frederik Laeremans is de derde generatie van het familiebedrijf Laeremans Superbeton. Frederiks opa startte de zaak ooit met één betonmixer en wist het bedrijf uit te bouwen tot één van de marktleiders in België. In 1988 werd het familiebedrijf verkocht aan een grote groep. Er werd gecasht zoals dat heet én meteen werd er een nieuw bedrijf opgestart: wegenbouw en infrastructuurwerken.

In 2016 werd bij Frederik kanker vastgesteld. Maar hij vocht terug en overwon de ziekte. Sindsdien heeft hij zich 100% geëngageerd om de leiding van het bedrijf van zijn vader in handen te nemen.

Guy Penders / 53 jaar / Dubai

© VIER