We hebben er even op moeten wachten, maar het spel der verleiding gaat binnenkort weer van start bij VIJF. Vier moedige koppels gaan opnieuw de ultieme relatietest aan. In het exotische Thailand worden ze 15 dagen lang van elkaar gescheiden. De mannelijke koppelhelften worden omringd door deze acht vurige vrijgezellen die er alles aan doen om hun partner te doen vergeten. Maak kennis met de verleid(st)ers die het de koppels het vuur aan schenen legt. 

1Lizzy (21, Ertvelde)

© VIJF

Lizzy brengt het meeste tijd van het jaar door in Saint Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar rosse krullen weet ze als geen ander hoe ze elke man kan bespelen om haar zin te krijgen. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen.

2Tisha (23, Bilzen)

© VIJF

Tisha is als model, zangeres en danseres wat je noemt een triple threat. Ze is nog niet zo lang terug uit de VS waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor sommige Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva is koppig en blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

3Kimberly (21, Duffel)

© VIJF

Kimberly plande initieel om als koppel deel te nemen aan Temptation Island. Maar toen de ultieme relatietest niet mogelijk meer bleek wegens einde relatie, twijfelde ze geen seconde om de rol van verleidster op zich te nemen. Deze sales assistant is een echte teamplayer en wou vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen collectief ten val te brengen.

4Emma (21, Brugge)

© VIJF

Emma heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes. Afwachten of haar drijfveer en passie de ideale combo vormt om de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen te leggen…

5Naomi (19, Nijmegen)

© VIJF

Naomi uit Nijmegen: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is haar biotoop. You love her or you hate her.

6Armanda (22, Zwolle)

© VIJF

De blonde Armanda wil op Temptation Island laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil, maar ze weet wat ze wil.

7Ayleen (18, Oldenzaal)