‘Faroek’ gaat vanavond op zoek naar getuigen vermiste loodgieter Johan Van der Heyden (56) uit Lint

© VTM

De Belgische en Nederlandse politie doen vanavond in ‘Faroek’ een oproep naar getuigen in het kader van de zaak van de vermiste loodgieter Johan Van der Heyden (56). De loodgieter verdween op zondag 2 juni toen hij een klant uit de nood wilde helpen bij een ontstopping en werd vermoedelijk vermoord. 

Johan Van der Heyden, een loodgieter van 56 uit Lint, is vermist sinds zondag 2 juni, precies zes maanden geleden. Hij werd hoogstwaarschijnlijk vermoord. Zeven personen, allemaal Nederlanders, zijn in verdenking gesteld. Vier van hen zitten nog in de cel. Maar intussen blijven enkele cruciale vragen onbeantwoord. De belangrijkste: waar zou het lichaam van Johan kunnen zijn? En wat is er precies met hem gebeurd?

“In stukken gesneden”

Eerder berichtte Belgische en Nederlandse media dat twee zonen van verdachte Wanda V.R. verklaarden dat zijn lichaam in stukken werd gesneden, waarna de stoffelijke overschotten werden verbrand. De Belgische en Nederlandse politie doen nu samen een oproep naar tips in ‘Faroek’ en in het Nederlandse ‘Opsporing Verzocht’. De zonen van de vermiste Johan, 24 en 27 jaar oud, vragen iedereen om goed mee na te denken. Zij hopen eindelijk duidelijkheid te krijgen over wat hun vader is overkomen.

“Ik zou heel graag willen weten wat er gebeurd is. Hoe gruwelijk ook,” vertelt de jongste zoon aan Faroek Ozgunes. “Ik denk dat het de beste manier is om het te kunnen verwerken”.

‘Faroek’ vanavond dinsdag 3 december 2019 om 21.45 bij VTM

Volg voor meer

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneren op  
Abonneren op