24 januari 2021

Huwelijk tussen Tati en Lothar ‘Blind Getrouwd’ loopt ten einde: “Ik heb hier een goede vriendin aan overgehouden”

Advertentie

-

Vanavond was het eerste beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’ een feit. Dat hun verhaal niet over een leien dakje ging, is geweten. Sinds het samenwonen groeiden ze naar elkaar toe, maar toch is het huwelijk ten einde gelopen.

Het huwelijk van Tati en Lothar is ten einde gelopen, dat zagen we vanavond in ‘Blind Getrouwd’. Zeven weken geleden werden ze door een panel van experts aan elkaar gekoppeld, al liep het huwelijk niet zoals verwacht. Vooral Tati leek bij moment erg ongeïnteresseerd in het liefdesavontuur. Het koppel besloot vanavond een einde te stellen aan hun huwelijk.

Zo zei Lothar over Tati: “Ik vind je een fantastische vrouw met een hart van goud en ik ben er zeker van dat er op een dag een jongen zijn handen zal kussen met jouw. (…) Jammer genoeg zal ik die persoon niet zijn. Ik heb er heel lang op gehoopt dat het zou groeien tussen ons, maar ik denk dat het er niet inzit. (…) Ik heb hier een goeie vriendin aan overgehouden die ik apprecieer en respecteer als persoon.”

Bekijk het fragment hieronder van het beslissingsmoment tussen Lothar en Tati.

Missen Nick en Christophe elkaar al?

Bij de andere koppels ging het normale leven nog even door. In Gent heeft Nick enkele dagen vrij maar binnenkort moet hij opnieuw enkele dagen naar het buitenland voor zijn werk als steward. Meteen een goede test of ze elkaar zullen missen. Voor het eerst praten ze ook over hun verlangen naar seks. Een gesprek dat serieus binnenkomt.

Sonny verrast Laura voor haar verjaardag met ontbijt op bed

Laura is jarig en wordt verwend door Sonny, die haar ontbijt op bed brengt. En ook de rest van de dag belooft leuk te worden: ze gaan snuisteren in de vele antiekzaakjes in de Kloosterstraat in Antwerpen, een hobby die ze delen. Laura’s verjaardag wordt afgesloten met een winterbarbecue bij haar ouders.

Jonah neemt Winnie mee in zijn leefwereld

Jonah neemt Winnie mee naar een mountainbike-event in Arendonk. Een jaarlijkse traditie die hij in ere houdt met zijn vrienden. Winnie leert zijn “natuurlijke habitat” kennen. En de kijker kan zich ongetwijfeld nog herinneren van ex-deelnemer Victor vorig jaar, dat dat iets speciaals is, in Arendonk.

Dit zie je op VTM GO in het ‘Blind Getrouwd: Naspel’

Tatiana en Lothar beslisten als eerste koppel over hun toekomst, Lothar komt met veel plezier over hun avontuur praten met Sean en Bab in ‘Blind Getrouwd: Naspel’ op VTM GO. Van Jonah willen ze heel graag weten wat er precies gebeurde toen hij samen met Winnie buiten het bereik van de camera’s glipte. Nadat Laura en Sonny een moeilijke tijd achter de rug hebben, lijkt de korte scheiding hen deugd gedaan te hebben. Bab en Sean polsen bij Laura hoe zij de toekomst ziet.

Dit kan je ook interesseren

RECENSIE. ‘Bridgerton’ Seizoen 1 op Netflix: magie, charme en Britse accenten (★★★★)

Bridgerton, de eerste binge-waardige serie in lange tijd. Als je houdt van moderne muziek in een klassiek jasje, grootse...

PS5 kopen? Gerucht: komende week wordt nieuwe lading PlayStation 5 verwacht bij Belgische en Nederlandse winkels

Het is eindelijk zover. Volgens geruchten wordt komende week een nieuwe levering van de PlayStation 5, de nieuwe generatie...

iPhone 12 kopen en upgraden? Of toch maar bij je oude iPhone blijven? Lees onze gids

De gloednieuwe generatie iPhone is al een tijdje uitgebracht. Je kan de nieuwe iPhone 12 mini op de kop...

PS5 kopen? Deze week mogelijk nieuwe levering van lading PlayStation 5 in UK (en België en Nederland)

Het geduld van gamers wordt op de proef gesteld nu de nieuwe generatie spelconsole van Sony, de PlayStation 5,...

Danna Paola’s ‘Calla Tú’ brengt je in zuiderse sferen

Danna Paola, beter bekend als Lu uit de Netflix Original Elite, verblijdt ons in 2021 met haar nieuwe album...
Advertentie
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

HET WEER

Brussel
zeer lichte bewolking
0.4 ° C
1.1 °
-0.6 °
86 %
4.1kmh
20 %
zo
3 °
ma
4 °
di
4 °
wo
6 °
do
13 °
Advertentie

Recent