19 oktober 2020

Kan Nora Gharib Suikerspin zijn in ‘The Masked Singer’? Ze beviel enkele dagen voor de opnames

Advertentie

-

Heel wat kijkers van ‘The Masked Singer’ herkennen de stem van Nora Gharib als Suikerspin, maar Gharib beviel op 17 juni van een dochtertje. De opnames van het programma vonden in juni en juli plaats. Kan Gharib in dat geval Suikerspin zijn?

Op Twitter gonst het van de geruchten. Eline De Munck, Laura Omloop, Olga Leyers, Lady Linn en Ianthe Tavernier worden genoemd als kanshebbers om achter het masker van Suikerspin verscholen te gaan. Al komt vooral de naam van presentatrice en actrice Nora Gharib terug. Al is er wel één probleem: Nora beviel op 17 juni van een dochtertje, dat zou vlak voor of zelfs tijdens de opnames geweest zijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CHAMS ☀️ 17.06.2020 Meaning SUN 💛 Alhamdulillah, we are blessed. 🤲🏽🥺

Een bericht gedeeld door 🇲🇦🇧🇪 (@noragharib) op

Opnames in zomer

De opnames van ‘The Masked Singer’ die zijn al een tijdje achter de rug. Zo vonden de opnames deze zomer plaats: vanaf midden juni tot juli. Het zou daarom des te opvallender zijn als Gharib daadwerkelijk achter het masker van Suikerspin schuilgaat. Dat zou willen zeggen dat ze zo’n twee weken na haar bevalling al opnieuw aan de slag ging en dat ze hoogzwanger diende te repeteren. Al zou het wel kunnen verklaren waarom Suikerspin pas in de derde aflevering opdook. Wat denk jij? Is Nora Gharib Suikerspin?

Advertentie
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Dit zijn onze hoofdverdachten in ‘The Masked Singer’. Is Gert Winckelmans de Wolf?

Het was vanavond opnieuw tijd voor 'The Masked Singer'. Onze speurtocht naar de ware identiteit van de figuren ging onverschrokken verder. Al moest er...