18 september 2020

Seks. Seks. Seks. Lieve Blancquaert maakt nieuwe reeks voor Eén rond liefde, relaties en seksualiteit: “Ons leven is doordrenkt van seksualiteit”

-

Advertentie

Op VRT hebben ze de smaak rond seksualiteit te pakken. Na Flowjob op StuBru, De dokter Bea show op Ketnet en een nieuwe radioshow rond seksualiteit, vriendschap en liefde op MNM, zet Eén ook volop in op liefde, relaties en seks. De zender startte zopas de opnames van een nieuwe reeks rond seksualiteit met Lieve Blancquaert. 

Begin deze week vertrok Lieve Blancquaert voor haar nieuwe televisiereeks over liefde, relaties en seks voor Eén: Let’s talk about sex (werktitel). Lieve deelde net zelf een eerste foto van de opnames via haar Instagrampagina.

Na het succes van Birth dayWedding day en Last days reist Lieve voor deze nieuwe documentairereeks opnieuw de wereld rond, deze keer om te zien hoe de wereld omgaat met liefde, relaties en seks. Ook deze keer trekt ze eropuit met haar fototoestel. Lieve Blancquaert: “Ons leven is doordrenkt van seksualiteit, van jongs af aan tot op een gezegende leeftijd. En toch is het onderwerp nog zo vaak taboe. Het houdt iedereen bezig, overal ter wereld, maar het wordt altijd anders ingevuld, afhankelijk van de cultuur waarin we leven.  En dat boeit me mateloos. Ik wil proberen te begrijpen wat er allemaal speelt tussen partners, hoe en waarom koppels worden gevormd, hoe relaties zich ontplooien, hoe mannen en vrouwen zich tot elkaar verhouden, wat geliefden aantrekt of afstoot, wat liefde en seks betekenen in een relatie.”