25 november 2020

© VIER

Marijn Devalck over een nieuwe F.C. De Kampioenen: “Kan ik emotioneel niet aan!”

Gerelateerde artikels

-

Marijn Devalck zat vanavond in talkshow ‘Gert Late Night’. Tijdens een gesprek met James Cooke had hij het over de toekomst van ‘F.C. De Kampioenen’, na de dood van Johny Voners. Devalck ziet een nieuw seizoen niet komen zonder Voners.

Afgelopen jaar werd het nieuws onthuld dat onze favoriete voetbalploeg ‘F.C. De Kampioenen’ zou terugkomen voor een nieuw seizoen. Dat lijkt nu helemaal niet meer zeker, na de dood van Johny Voners, beter bekend als Xavier Waterslaeghers in de reeks. Onlangs zat actrice en scenariste An Swartenbroekx in ‘Gert Late Night’ en ook zij was door het overlijden van Voners niet zeker over de toekomst van de grappigste voetbalploeg van het land.

Nieuw seizoen?

Vanavond zat acteur Marijn Devalck in ‘Gert Late Night’ en hij werd zichtbaar emotioneel bij de vraag van James Cooke. “Ik ga dat emotioneel niet aankunnen. Zonder mijn vriend Johny. Ik heb met Johny concerten gedaan, chansons gezongen met hem, ook het bestuur van PlayRight. We stonden heel close”, vertelde Marijn. “Ik zie het echt niet. Stel mij vlug een andere vraag want ik word week”, besloot hij. Zo lijkt ‘F.C. De Kampioenen’ dan toch definitief te stoppen na 21 seizoenen. Enkel de toekomst zal het uitwijzen.

BronVIER

Dit kan je ook interesseren

Sam Fender zorgt voor warm kerstnummer ‘Winter Song’

Sam Fender is er met kerstnummer om iedereen een hart onder de riem te steken. Het is een cover...

Blozend warm dansen op ‘Champagne Promises’ van ANIMAL ft. Rebecca & Fiona

Vandaag hebben we een nieuwe dansbare song voor je klaarstaan in onze Must Discover. Het weekend inzetten doen we...

Door technologie lijken Barack Obama en Oprah Winfrey in dezelfde ruimte te zitten voor talkshow

Een interview afnemen tijdens een pandemie met oud-president Barack Obama, zonder mondmaskers en op korte afstand van elkaar? Het...

Dit waren de hoogtepunten van de American Music Awards (AMA’s) 2020

De American Music Awards 2020 vonden zondagavond plaats in het Microsoft Theatre in Los Angeles. De show stond garant...

Zwitserse Veronica Fusaro brengt deugdzame warmte en nostalgie met ‘Beach’

Wij nemen u dit weekend mee op een prachtige nostalgische trip vol warmte. Ontdek 'Beach' van Veronica Fusaro. Het...
Abonneren op
Abonneren op
guest