19 oktober 2020

Met dit trucje kan je alle Harry Potter films bekijken op Netflix

-

Advertentie

Heb je net de laatste Fantastic Beasts achter de rug en wil je jezelf weer helemaal onderdompelen in de magische wereld van J.K. Rowling? Goed nieuws: met een trucje kan je alle Harry Potter films bekijken op Netflix.

Update september 2020: Tegenwoordig kan je de Harry Potter-films niet meer op Netflix, maar wel op Amazon Prime Video vinden.

In oktober maakte Netflix bekend dat het de rechten van de Harry Potter-films verworven had. Alleen bleek later dat het voor België enkel over de Franstalige rechten ging. Nu blijkt dat je met een simpel trucje alle acht films kan bekijken. Hieronder lees je hoe.

Wat moet je doen?

Van de Steen der Wijzen tot de Relieken van de Dood, de acht Harry Potter-films kan je erg makkelijk streamen op Netflix. Het enige dat je moet doen, is de taal van jouw Netflix-account aanpassen naar Engels. Dat doe je door in de rechterbovenhoek op je account te klikken en bij ‘mijn profiel’ de taal te wijzigen.

Advertentie

6 REACTIES

Abonneren op
Abonneren op
guest
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sonja
Sonja
6 maanden geleden

Heb je dan ondertiteling of niet?

Soes
Soes
6 maanden geleden

Het werkt niet

Djvh
Djvh
6 maanden geleden
Antwoord aan  Soes

Nee werkt niet zie ik zelf of jij kan mij nu direct laaten zien hoe ik het nu kan bekijken

Arwen
Arwen
4 maanden geleden

Werkt niet

Nana
Nana
1 maand geleden

dit werkte inderdaad, maar ondertussen staan de Harry potter films ook niet meer Netflix als je je account instelt op Engels

senne
senne
28 dagen geleden

dit is niet waar

Lees Meer