Nieuwe keuken voor Jeroen Meus en zijn ‘Dagelijkse Kost’

(c) VRT/Sam Van den Brandt

Na 4 seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen, kneden en natuurlijk ook proeven werd het stilaan tijd om de bekendste keuken van Vlaanderen een nieuwe look te geven. In het nieuwe seizoen van Dagelijkse kost gaat Jeroen Meus in een gloednieuwe keuken aan de slag. Zonet deelde Eén via zijn sociale media een exclusieve video van de nieuwe keuken, en deelde Jeroen via zijn Instagrampagina ook de eerste foto’s.

Van de kruidenlade tot het kookfornuis en zelfs de binnentuin, de volledige keuken werd stevig onder handen genomen. Voor nieuwsgierige voorbijgangers zal het bakatelier aan de straatzijde meteen in het oog springen. Er werd een op maat gemaakte kookruimte toegevoegd om verse taart, gebakjes of tagliatelle klaar te maken. Achter het nieuwe kookeiland is ook plaatsgemaakt voor een gezellig salon met eettafel, net zoals thuis.

(c) VRT/Sam Van den Brandt

De nieuwe keuken inspireert Jeroen in het nieuwe seizoen alweer tot veel smakelijke nieuwe recepten voor onze dagelijkse kost. Meteen na de uitzending verschijnen de recepten ook op een.be/dagelijkse kost.

Dagelijkse kost: vanaf 2 september elke weekdag  om 18.15 uur op Eén.