25 januari 2021

Nieuwe special ‘The Grand Tour – A Massive Hunt’ komt eraan: ze trekken naar Madagaskar

-

Het is eindelijk zover. Op 18 december zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May terug met een nieuwe aflevering van ‘The Grand Tour’. Ze trekken ditmaal naar Madagaskar voor een epische schattenjacht.

Het is van vorig jaar geleden dat de heren van ‘The Grand Tour’ nog een nieuwe aflevering van hun show online gooiden op Amazon. Maar nu zijn ze eindelijk terug met een nieuw avontuur. Vandaag werd de trailer van de nieuwe aflevering gelanceerd en het lijkt nog gekker te worden dan we van het trio gewend zijn.

Enkel specials

Vier seizoenen telt ‘The Grand Tour’ ondertussen al, maar waar ze de afgelopen jaren vooral ‘klassieke’ afleveringen maakten met een tent, gooien ze het nu over een andere boeg. Zo ligt de focus op grote avonturen en specials, zoals we in de vorige seizoenen af en toe te zien kregen, denk maar aan de trip naar Colombia of Mongolië. Waarom het zo lang duurde vooraleer we nieuwe afleveringen kregen? De coronapandemie heeft uiteraard ook voor problemen in hun opnameschema gezorgd, maar desondanks hebben ze toch enkele nieuwe afleveringen kunnen opnemen.

Nadat ze in de vorige special, voor een keertje, hun wagens omruilden voor boten in Vietnam, gaat het trio ditmaal op schattenjacht in Madagaskar. Hilarische momenten, knotsgekke omgebouwde auto’s – met uiteraard heel wat gebreken -maar ook de prachtige natuur van Madagaskar staan op het programma. Voor de autofreaks: ze doen dat in een Bentley Continental GT V8, Ford Focus RS en Caterham 7.

Check de trailer

Dit kan je ook interesseren

PS5 kopen? Gerucht: komende week wordt nieuwe lading PlayStation 5 verwacht bij Belgische en Nederlandse winkels

Het is eindelijk zover. Volgens geruchten wordt komende week een nieuwe levering van de PlayStation 5, de nieuwe generatie...

PS5 kopen? De komende dagen wordt een nieuwe lading PlayStation 5 in België en Nederland verwacht

Het lijkt eindelijk zover. De afgelopen dagen konden verschillende Britse retailers een nieuwe lading van de spelconsoles online plaatsen....

Danna Paola’s ‘Calla Tú’ brengt je in zuiderse sferen

Danna Paola, beter bekend als Lu uit de Netflix Original Elite, verblijdt ons in 2021 met haar nieuwe album...

iPhone 12 kopen en upgraden? Of toch maar bij je oude iPhone blijven? Lees onze gids

De gloednieuwe generatie iPhone is al een tijdje uitgebracht. Je kan de nieuwe iPhone 12 mini op de kop...
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Recent