26 januari 2021

Opnames van ‘Familie’ hervat: zo ging het er aan toe

-

De opnames in de studio’s in Lint lagen al sinds midden maart stil, maar sinds dinsdag zijn de opnames van de VTM-soap ‘Familie’ opnieuw opgestart.

Met een portie mondmaskers, de nodige veiligheidsmaatregelen en een enorme goesting heeft de cast en crew op dinsdag 2 juni de opnames van ‘Familie’ hervat. Een aantal acteurs zakte voor het eerst sinds de lockdown midden maart af naar de studio’s in Lint, waar de nieuwe afleveringen vanaf vandaag worden ingeblikt.

De afleveringen komen nog niet meteen op het scherm, dat zal pas voor na de zomer zijn. De heropstart verliep vlekkeloos en in de meest veilige omstandigheden. De acteurs waren vooral opgelucht en vol enthousiasme om er na een lange coronapauze terug in te vliegen.

© VTM
© VTM

“Mooi hoe het hele team samen voor ‘onze Familie’ zorgt”

Acteurs Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique), Peter Bulckaen (Mathias), Caroline Maes (Mieke), Janine Bischops (Brigitte), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Marianne Devriese (Iris), Maxime De Winne (Quinten) en Hilde Van haesendonck (Jenny): allemaal werden ze vandaag na drie maanden lockdown terug op de set van ‘Familie’ verwacht.

Op de momenten dat er niet gefilmd werd, droegen de acteurs mondmaskers en werd er veelvuldig ontsmet en afstand gehouden. Zo zullen we dus geen scènes zien waar mondmaskers gedragen worden. Voor een beperkt aantal acteurs, voornamelijk de ‘koppels’ uit de reeks wordt een zogenaamde ‘circle of trust’ toegepast. Daardoor wordt hun televisiepartner in hun bubbel toegelaten.

Acteurs Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) / © VTM

Scènes waarbij de ‘circle of trust’ wordt toegepast waren er op de eerste draaidag nog niet. Die gebeuren morgen voor het eerst met acteurs Werner De Smedt en Jan Van den Bosch, die net zoals bijvoorbeeld Kürt Rogiers en Sandrine André een bubbel vormen.

Acteur Jan Van den Bosch toont in vlog hoe de eerste draaidag eraan toeging

Acteur Jan Van den Bosch, die in Familie Zjef speelt, maakte van de eerste draaidag gebruik om een vlog bij te houden en zo een inkijk te geven in hoe het er op de set aan toeging. 

BronVTM
Advertentie

Dit kan je ook interesseren

PS5 kopen? Gerucht: komende week wordt nieuwe lading PlayStation 5 verwacht bij Belgische en Nederlandse winkels

Het is eindelijk zover. Volgens geruchten wordt komende week een nieuwe levering van de PlayStation 5, de nieuwe generatie...

PS5 kopen? De komende dagen wordt een nieuwe lading PlayStation 5 in België en Nederland verwacht

Het lijkt eindelijk zover. De afgelopen dagen konden verschillende Britse retailers een nieuwe lading van de spelconsoles online plaatsen....

iPhone 12 kopen en upgraden? Of toch maar bij je oude iPhone blijven? Lees onze gids

De gloednieuwe generatie iPhone is al een tijdje uitgebracht. Je kan de nieuwe iPhone 12 mini op de kop...

Danna Paola’s ‘Calla Tú’ brengt je in zuiderse sferen

Danna Paola, beter bekend als Lu uit de Netflix Original Elite, verblijdt ons in 2021 met haar nieuwe album...
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Recent