19 oktober 2020

Philippe Geubels lacht met Nederlanders in ‘Geubels en de Hollanders’: vanaf 5 november op Eén

Advertentie

-

Philippe Geubels is vanaf donderdag 5 november terug te zien op Eén. Hij trekt dan naar onze noorderburen om te lachen met hun gekke gewoontes in ‘Geubels en de Hollanders.

Philippe Geubels nam in 2013 al de Belgen onder de loep in ‘Geubels en de Belgen’ op VIER. Vanaf 5 november doet hij hetzelfde met de Nederlanders. Op zijn gekende humoristische toon vertelt Philippe in een stand-upshow over alle vooroordelen over onze buren, over Hollandse tradities en eigenaardigheden.

Verder waagt Philippe zich samen met Erik Van Looy aan typisch Hollandse zaken zoals stamppot maken of met een caravan op reis gaan. Bekende Nederlanders en Belgen zoals Urbanus, Bart Peeters, Evi Hanssen, Fred van Leer, Nathan Rutjes, Roué Verveer en Bobbi Eden geven tussendoor commentaar op al dat ongein en delen eigen anekdotes en verhalen. Geubels en de Hollanders is dit najaar ook in Nederland te zien op RTL.

‘Geubels en de Hollanders’: vanaf 5 november elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

BronVRT
Advertentie
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Dit zijn onze hoofdverdachten in ‘The Masked Singer’. Is Gert Winckelmans de Wolf?

Het was vanavond opnieuw tijd voor 'The Masked Singer'. Onze speurtocht naar de ware identiteit van de figuren ging onverschrokken verder. Al moest er...

Wie is wie in ‘The Masked Singer’? Is Sandra Kim de Koningin? Onze verdachten op een rij

Vanavond is het opnieuw uitkijken naar 'The Masked Singer'. Onze speurtocht naar de ware identiteit van de figuren gaat verder. Wie zijn onze hoofdverdachten?...