Het derde seizoen van ‘Stranger Things’ wordt op 4 juli op de wereld losgelaten. Ondertussen bracht Netflix een trailer uit en duikt een mysterieuze ‘Stranger Things Experience’ op in Utrecht. 

Sci-fi serie ‘Stranger Things’ keert vanaf 4 juli terug voor zijn derde seizoen op Netfix. De serie vertelt ons het verhaal van een groep tieners uit Hawking die het gevecht aangaan met Demogorgons uit de Upside Down. Om de release wat extra kracht bij te geven, heeft Netflix naast de release van de trailer ook een heuse ‘Stranger Things Experience’ gebouwd in Utrecht.

Kraak de geheime code

Om de ‘Stranger Things Experience’ binnen te geraken dien je een negencijferige code bekomen. De code zou volgens een persbericht te vinden zijn “door een speurtocht over het internet, de televisie en de radio. Negen dagen lang van 21 juni tot 29 juni worden puzzelstukjes vrijgegeven.” De Nederlanders onder ons weten wat te doen! De bewaakte ruimte is te vinden in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. De eerste wie in de ruimte geraakt, wacht een verrassing.