20 september 2020

Tweelingbroers Bart en Koen zorgen voor verwarring in ‘Belgium’s Got Talent’

-

Advertentie

Vanavond kan je weer genieten van het beste talent uit ons land in een nieuwe auditieaflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. Zo komen onder andere tweelingbroers Bart en Koen langs die zorgen voor verwarring bij de jury. Verder onder meer een goochelact en dansers!

Jens Dendoncker zwichtte vorige week voor de indrukwekkende operastem van Camille, die met de laatste Golden Buzzer van de jury ging lopen. In de zesde auditieaflevering kunnen enkel de kijkers nog hun favoriet rechtstreeks naar de studioshows sturen. Talent is er vrijdag 18 oktober nog in overvloed. Dan Karaty wordt door één act zelfs helemaal omvergeblazen: “Dit is het beste wat ik ooit gezien heb achter een jurydesk. Jij bent voor mij World’s Got Talent”.

Zijn die gevleugelde woorden van Dan bedoeld voor Bart Bruyninckx (Deurne)? De 28-jarige brengt vrijdag een acrobatische paalact. “Elke houding is een Michelangelo, pure kunst”, zegt Jens Dendoncker daarover. Groot is de verbazing van de jury als de man na zijn act opnieuw het podium betreedt. “Ik dacht dat mijn eerste optreden misschien niet goed genoeg ging zijn, dus ik heb ook nog een tweede voorzien”. De verbazing is compleet als Koen Bruyninckx (28, Zandhoven) zich bekend maakt als Barts identieke tweelingbroer. Koen heeft iets volledig anders in petto voor de jury: een vurige act die wat meer kleren om het lijf heeft. “Als je een tweeling bent, word je je hele leven met elkaar vergeleken. Dan is het tof om iets te vinden dat je eigen ding is”, leggen de broers hun verschillende hobby’s uit. Kunnen Bart en Koen ook samen naar de volgende ronde?