VIDEO: Jens Dendoncker maakt zijn intrede in ‘Belgium’s Got Talent’ als vervanger Niels Destadsbader

© VTM

© VTM

Nieuw gezicht dit jaar in het zesde seizoen van Belgium’s Got Talent. Jens Dendoncker zal namelijk invallen voor Niels Destadsbader. Vanaf vrijdag kan Vlaanderen een heleboel nieuwe talenten ontdekken.

In het zesde seizoen van Belgium’s Got Talent, dat vrijdag 13 september van start gaat, beslist niet langer alleen de vierkoppige jury over het lot van de kandidaten. Voor de allereerste keer krijgen ook de kijkers inspraak tijdens de audities. Met maar liefst zeven Golden Buzzers, één per auditieaflevering, kunnen ze vanuit hun woonkamer hun favoriete acts rechtstreeks naar de studioshows katapulteren. Die Golden Buzzers kunnen ze uitdelen via vtm.be. “De kijker heeft meer te zeggen dan ooit, zelfs meer dan ons”, benadrukt Koen Wauters. De vier juryleden en presentatoren Koen en Laura beschikken net als vorig seizoen elk over één Golden Buzzer, die ze eenmalig kunnen gebruiken tijdens de audities.

Naast een nieuwe Golden Buzzer, maakt ook een nieuw jurylid zijn debuut in het zesde seizoen van Belgium’s Got Talent. Comedian Jens Dendoncker zetelt tijdelijk als invaller voor Niels Destadsbader achter de jurydesk naast vaste waarden Dan Karaty, An Lemmens en Stan Van Samang. Samen met hen scheidt hij het kaf van het koren tijdens de audities.