23 januari 2021

PS5 kopen voor kerst? Volgende nieuwe levering Sony PlayStation 5 pas in 2021 verwacht

Wie nog een PS5 wilt bemachtigen voor Kerstmis, ziet zijn kansen slinken. Na een nieuwe levering afgelopen week, lijkt het erop dat een volgende lading nieuwe spelconsoles pas in 2021 verwacht wordt.

Wereldwijd zijn gamers op zoek naar de nieuwste spelconsole van Sony, de PlayStation 5. Het toestel is zo populair dat het slechts na enkele minuten uitverkocht was in de Benelux. Al gebiedt de eerlijk te zeggen, dat het aanbod ook erg klein is. De productie kan namelijk de immense vraag niet bijhouden. Webwinkel Coolblue beschikte bijvoorbeeld over slechts 199 stuks, voor de gehele Benelux. Andere retailers, zoals elektroketen MediaMarkt hadden er 2.000 ontvangen.

Sony: nieuwe lading voor einde van het jaar

Sony had eind november goed nieuws. Zo schreven ze op Twitter: “We willen alle gamers bedanken om van de PS5-lancering onze grootste ooit te maken. De vraag naar de PS5 is ongezien, dus wouden we bevestigen dat er meer PS5’s bij de retailers beschikbaar zullen zijn voor het einde van het jaar – blijf in contact met de lokale retailers.” 

De hoop ontstond dan ook bij gamers dat Sony een grotere tweede lading of meerdere kleine ladingen zou kunnen uitsturen voor het einde van het jaar. 

Bol.com: begin december, lading aangekomen in VK

Bol.com (aff.) maakte via Twitter bekend dat ze begin december een tweede lading in ontvangst gingen nemen. Dat klopte, want op vrijdag 4 december gooiden ze iets voor 11 uur een nieuwe lading spelconsoles online. Tien minuten later moest Bol.com al melden dat de nieuwe levering uitverkocht was.

Daarmee lijkt ook de laatste hoop om een PS5 te bemachtigen voor kerst vervlogen. De volgende levering wordt namelijk pas in januari 2021 verwacht. Ook in het VK verwachten de retailers geen nieuwe levering voor 2021.

PS5 voor kerst?

Het lijkt er dus op dat je tot 2021 moet wachten vooraleer de nieuwe PS5 opnieuw te bestellen zal zijn. Al kan er zich natuurlijk steeds een onverwacht kerstmirakel voordoen.

Het is daarom aangeraden om je op alle nieuwsbrieven van de retailers te abonneren, zoals van Bol.com Hou ook regelmatig buitenlandse websites zoals die van Amazon in de gaten. 

Check de voorraden bij onze partners

Dit kan je ook interesseren

PS5 kopen? Gerucht: komende week wordt nieuwe lading PlayStation 5 verwacht bij Belgische en Nederlandse winkels

Het is eindelijk zover. Volgens geruchten wordt komende week een nieuwe levering van de PlayStation 5, de nieuwe generatie...

iPhone 12 kopen en upgraden? Of toch maar bij je oude iPhone blijven? Lees onze gids

De gloednieuwe generatie iPhone is al een tijdje uitgebracht. Je kan de nieuwe iPhone 12 mini op de kop...

PS5 kopen? Deze week mogelijk nieuwe levering van lading PlayStation 5 in UK (en België en Nederland)

Het geduld van gamers wordt op de proef gesteld nu de nieuwe generatie spelconsole van Sony, de PlayStation 5,...

Danna Paola’s ‘Calla Tú’ brengt je in zuiderse sferen

Danna Paola, beter bekend als Lu uit de Netflix Original Elite, verblijdt ons in 2021 met haar nieuwe album...

RECENSIE. ‘Bridgerton’ Seizoen 1 op Netflix: magie, charme en Britse accenten (★★★★)

Bridgerton, de eerste binge-waardige serie in lange tijd. Als je houdt van moderne muziek in een klassiek jasje, grootse...
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Recent