30 oktober 2020

Must Discover: Elektro-popproject Larssen. brengt single ‘Make It Right’

-

Larssen. is het project van Sasja Maekelberg. Vrijdag bracht hij zijn nieuwe elektro-pop single ‘Make It Right’ uit. 

Jasper Maekelberg, die ken je al van Faces On TV, maar nu is het hoog tijd om zijn jongere broer te leren kennen. Larssen. is het elektro-popproject van de jonge Gentenaar Sasja Maekelberg en is aan een opmars bezig. Met slechts twee singles onder de arm wist hij reeds airplay te veroveren op Studio Brussel en verraste hij ons aangenaam met vorige single ‘Mess’.

Nieuwe single

Vrijdag bracht de jongeman single ‘Make It Right’ uit. Daarmee wordt het helemaal duidelijk welke richting hij uitgaat met zijn project. Verwacht donkere beats en effecten in combinatie met herkenbare lyrics die doen smachten naar meer. Een erg internationale sound à la Sohn en Glass Animals. 

De song gaat over hoe afstand langzaam een relatie breekt tussen twee personen die enkel kunnen communiceren via een telefoongesprek. Deze situatie creëert een giftige omgeving die leidt tot de conclusie: “Tell me what you’d like to hear”. Het lied is geschreven tijdens de pandemie, een tijd waarin het voor veel mensen moeilijk was, en nog steeds is, om hun dierbaren te omarmen of zelfs nog maar in nauw contact te blijven.

‘Make It Right’ is overal te streamen.

Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties