23 september 2020

Must Discover: The Lighthouse lost nieuwe single ‘Pretty Classy’ in aanloop naar debuutalbum

-

Advertentie

Het weekend inzetten dat doe je bij ons met steengoede muziek. De Leuvense band The Lighthouse brengt in aanloop naar de release van hun debuutplaat ‘Whatever Comes Our Way’ op 27 september, single ‘Pretty Classy’ uit. Het is onze Must Discover.

De Leuvenaren van The Lighthouse omschrijven hun muziek als “songs that feel like fridays” én het werd meteen de naam voor hun zelf opgerichte label ‘Feel Like Friday Records’. In 2016 debuteerden de heren met EP ‘Let’s make a scene’, tweede EP ‘Joyride’ volgde in november 2017. De heren hun talent werd ook opgemerkt door Studio Brussel, door ze te bombarderen tot ‘Nieuwe Lichting 2017’. Volgende vrijdag – hoe kan het ook anders – brengen de heren hun eerste full album uit: ‘Whatever Comes Our Way’.

Episch. Knallend. Verslavend.

Onze zintuigen prikkelen doen ze vandaag al een eerste maal met single ‘Pretty Classy’. The Lighthouse betreedt met deze track een internationaal klinkend pad. Waar je de heren van singles ‘Hollywood’ en ‘Headlights’ van hun snoezige synthpop kent, kiezen ze op ‘Pretty Classy’ voor een combinatie van melodische alt-pop en stadium rock. Het resultaat is een track die je vanaf de eerste seconden meesleurt in een verslavende popsong. Episch. Knallend. Verslavend. De perfecte soundtrack voor je vrijdagse rit naar huis.

Op 26 oktober stelt The Lighthouse zijn nieuwste plaat voor in AB. Tickets & Info: abconcerts.be

Advertentie
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Dit zijn de deelnemers van ‘Boer zoekt Vrouw: Home Sweet Home’ 2020: vanaf 31 augustus op VTM

Vanaf maandag 31 augustus is 'Boer zkt Vrouw' terug. Ditmaal niet vanuit het buitenland, maar wel vanuit Vlaanderen. Binnenkort gaan Dina Tersago en An Lemmens...