26 januari 2021

© Boy Pablo

Must Discover: Verwennerij met twee nieuwe songs van Boy Pablo

-

Het Noors-Chileense indiepop project rond Nicolas Muñoz, beter bekend als Boy Pablo, is in blijde verwachting van debuutalbum ‘Wachito Rico’, dat verschijnt op 23 oktober. In afwachting krijgen we twee nieuwe songs.

Kent u Boy Pablo nog niet? Misschien kent u onbewust wel van zijn single ‘Everytime’ uit 2017. Dat heeft ondertussen zo’n 64.000.000 streams op Spotify. Muñoz, nu 21 jaar oud, bracht eerder dit jaar al single ‘hey girl’ uit van zijn aankomende debuut ‘Wachito Rico’, Chileens voor ‘knappe jongen’.

Liefde en eten

Single ‘honey’ is een song die we meteen in ons hart sluiten. Muziek voor de zomerse dagen. Over de song zegt Muñoz: “De track is over hoe een relatie verschuift tussen goede en slechte tijden, maar zelfs tijdens slechte tijden blijft de gemeenschappelijke liefde en fascinatie voor elkaar bestaan, zodat je uiteindelijk kiest om er samen doorheen te komen.” 

We krijgen ook een b-kant, onder de vorm van ‘JD’s song’. Het is een song die al geruime tijd meegaat in de live-set, maar recent opnieuw onder handen genomen werd. “Het gaat over eten”, aldus Muñoz. Daarmee weet u genoeg.

Dit kan je ook interesseren

PS5 kopen? Gerucht: komende week wordt nieuwe lading PlayStation 5 verwacht bij Belgische en Nederlandse winkels

Het is eindelijk zover. Volgens geruchten wordt komende week een nieuwe levering van de PlayStation 5, de nieuwe generatie...

Danna Paola’s ‘Calla Tú’ brengt je in zuiderse sferen

Danna Paola, beter bekend als Lu uit de Netflix Original Elite, verblijdt ons in 2021 met haar nieuwe album...

PS5 kopen? De komende dagen wordt een nieuwe lading PlayStation 5 in België en Nederland verwacht

Het lijkt eindelijk zover. De afgelopen dagen konden verschillende Britse retailers een nieuwe lading van de spelconsoles online plaatsen....

iPhone 12 kopen en upgraden? Of toch maar bij je oude iPhone blijven? Lees onze gids

De gloednieuwe generatie iPhone is al een tijdje uitgebracht. Je kan de nieuwe iPhone 12 mini op de kop...
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer