20 september 2020

Wie wordt de nieuwe MNM Rising Star?

-

Advertentie

Vlaanderen barst van het muzikale talent. Op het wereldwijde web vinden we de meest wonderbaarlijke muzikale parels, om nog maar te zwijgen van het muziektalent dat elke ochtend onder de douche ontluikt.

Om dat verborgen talent bloot te leggen, startte VRT-jongerenzender MNM voor het derde jaar op rij zijn zoektocht naar hét strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen. Alle MNM-luisteraars konden de afgelopen weken muzikaal talent dat dringend ontdekt moest worden met de radiozender delen.Na een succesvolle inschrijfperiode heeft de MNM-jury 3 finalisten geselecteerd. Die finalisten werden vanochtend bekendgemaakt in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Vanaf nu kan iedereen een hele week lang stemmen op zijn of haar favoriet. Op maandag, dinsdag en woensdag gaan de finalisten samen met MNM-dj Laura Govaerts op pad om op een bomvolle spitstrein hun cover te spelen en promo te voeren. Op donderdag 3 oktober weten we wie de MNM Rising Star 2019 wordt. Stemmen kan tot donderdag 3 oktober 17.00 uur via de MNM app.In 2017 werd zangeres OT – Olivia Trappeniers – de eerste MNM Rising Star en dat leidde onder meer tot een samenwerking met Regi, meerdere Big Hits op MNM, en een platencontract. Vorig jaar nog ging INE met de titel lopen. Zij tekende intussen een platencontract bij Universal, wat de start betekende van een succesvolle muzikale carrière.

Ontdek de 3 finalisten

Chapter Two

© MNM

  • De twee beste vrienden Grego Van Holderbeke (26 jaar) en Lennert Haenen (24 jaar) uit Bilzen
  • Cover: “Bad liar” van Imagine Dragons
  • Werken als vertegenwoordigers
  • Werden ingeschreven door een gemeenschappelijke vriendin
  • Gaan elke zaterdag naar een grote stad en spelen een aantal songs op straat
  • Kijken muzikaal op naar Ed Sheeran, Bruno Mars, Justin Timberlake, Jonas Brothers, Shawn Mendes, Beyonce en Whitney Houston

Enchanté