23 januari 2021

Zwitserse Veronica Fusaro brengt deugdzame warmte en nostalgie met ‘Beach’

-

Wij nemen u dit weekend mee op een prachtige nostalgische trip vol warmte. Ontdek ‘Beach’ van Veronica Fusaro. Het is onze Must Discover.

De 23-jarige Zwitserse Veronica Fusaro debuteerde in 2017, waarna EP’s ‘Lost in Thought’ (2017) en ‘SUNKISSED’ (2019) volgden. In ons land is ze nog onbekend, maar in LA, New York en Londen wordt haar muziek gretig beluisterd. Fusaro nam ‘Beach’ op als demo in haar studio in Thun, Zwitserland. Samen met Paul O’Duffy (Amy Winehouse, Dusty Springfield) zorgde ze voor extra kleur en finishing touches.

Aangename afleiding

‘Beach’ is niet het zoveelste feest anthem dat doet herinneren aan de blauwe zee, exotische cocktails en zeevruchten op de grill. Voor Veronica Fusaro gaat het om een relatie die niet op echte liefde teruggaat, maar is aangegaan als een aangename afleiding van het alledaagse leven. De song klinkt warm en deugdzaam door de organische instrumentatie.

De laatste tijd heeft Fusaro zich ook verdiept in de muziek van haar vaders vaderland, Italië, met name in hun eigenzinnige vorm van  50ies jazz, zoals de overleden bigbandzanger Fred Buscaglione en de bitterzoete feeststemming van Federico Fellini’s ‘La Dolce Vita’. ‘Beach’ is de eerste single van haar aankomende debuutalbum. Ze belooft een soul pop album vol organische en rauwe geluiden, eerlijke teksten en een balans tussen diepgang en speelsheid. Geef toe, dat klinkt goed.

Check single ‘Beach’ van Veronica Fusaro

Dit kan je ook interesseren

PS5 kopen? Deze week mogelijk nieuwe levering van lading PlayStation 5 in UK (en België en Nederland)

Het geduld van gamers wordt op de proef gesteld nu de nieuwe generatie spelconsole van Sony, de PlayStation 5,...

Danna Paola’s ‘Calla Tú’ brengt je in zuiderse sferen

Danna Paola, beter bekend als Lu uit de Netflix Original Elite, verblijdt ons in 2021 met haar nieuwe album...

iPhone 12 kopen en upgraden? Of toch maar bij je oude iPhone blijven? Lees onze gids

De gloednieuwe generatie iPhone is al een tijdje uitgebracht. Je kan de nieuwe iPhone 12 mini op de kop...

RECENSIE. ‘Bridgerton’ Seizoen 1 op Netflix: magie, charme en Britse accenten (★★★★)

Bridgerton, de eerste binge-waardige serie in lange tijd. Als je houdt van moderne muziek in een klassiek jasje, grootse...

PS5 kopen? Gerucht: komende week wordt nieuwe lading PlayStation 5 verwacht bij Belgische en Nederlandse winkels

Het is eindelijk zover. Volgens geruchten wordt komende week een nieuwe levering van de PlayStation 5, de nieuwe generatie...
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Recent