Hoe bemachtig je tickets voor het EK Euro 2020?

Archiefbeeld

We kennen onze tegenstanders: de Rode Duivels zullen het de komende zomer opnemen tegen Rusland, Denemarken en Finland, maar hoe bemachtig je nu tickets voor die wedstrijden?

Zo’n 1,5 miljoen tickets voor het EK 2020 werden reeds verkocht. Vanaf woensdag 14 uur tot woensdag 18 december 14 uur worden de tickets voor supporters van specifieke landen te koop aangeboden, dat gaat over de goedkoopste tickets aan 50 euro. Wie een ticket wilt bemachtigen moet lid zijn van supportersvereniging 1895.

Voor de wedstrijd in Sint-Petersburg zal er voor de Belgische fans gewerkt worden met een fan-visum. Ook voor fans die niet enkel de Rode Duivels willen volgen, is het vanaf woensdag mogelijk om tickets te kopen. In elk van de twaalf organiserende steden wordt een fanzone ingericht, met een ticket is het ook mogelijk om gratis het openbaar vervoer te gebruiken.

Waar en wanneer spelen de Rode Duivels?

De Rode Duivels zitten in Groep B en zullen hun eerste wedstrijd op 13 juni 2020 tegen Rusland spelen in het Krestovskystadion in Sint-Petersburg. De tweede wedstrijd voor de Duivels is op 18 juni in het Parkenstadion in Kopenhagen, tegen Denemarken. De Belgen spelen hun laatste wedstrijd in Groep B op 22 juni tegen Finland, opnieuw in Sint-Petersburg.

Volg voor meer

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneren op  
Abonneren op