Nieuwe vlucht: rechtstreeks van Brussels Airport naar Singapore met Singapore Airlines

Archiefbeeld

Vanaf volgende herfst kan je vanaf Brussels Airport rechtstreeks vliegen naar Singapore. De nationale luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines kondigde vandaag aan dat ze vanaf oktober vier vluchten per week naar Brussel zullen aanbieden.

Singapore Airlines kondigde vandaag aan dat ze na 17 jaar opnieuw naar Brussel zal vliegen. Tot 2003 vloog de maatschappij reeds naar Brussels Airport. Dat zullen ze vanaf 25 oktober 2020 opnieuw doen en dat op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf Singapore Changi Airport. De vluchten komen de volgende ochtend in Brussel aan om 6.55. De toestellen vertrekken kort voor de middag terug richting Azië.

Singapore Airlines zal voor de vluchten zijn gloednieuwe Airbus A350-900 gebruiken. Dat toestel kan zo’n 253 passagiers meenemen: waarvan 42 in business class, 24 in premium economy en 187 in economy.

Azië doet het goed

Voor Brussels Airport is de toevoeging van de nieuwe vlucht een opsteker. Al jaren waren er geruchten dat de Singaporezen wouden terugkeren naar Brussel. Met de terugkeer van Singapore Airlines kan Brussels Airport een nieuwe rechtstreekse bestemming aanbieden. Zo vliegen o.a. ANA naar Tokyo, Thai Airways naar Bangkok en Cathay Pacific naar Hong Kong.

Archiefbeeld
Volg voor meer

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneren op  
Abonneren op