26 januari 2021

Schoenenketen vanHaren neemt 43 Brantano-winkels over

Vanaf 1 oktober neemt vanHaren 43 Brantano-winkels over. Dat werd zopas bevestigd in een persbericht. De keten heeft reeds 16 winkels in ons land.

Na het faillissement van FNG, dat is het modebedrijf boven Brantano, CKS en Fred & Ginger, was er onduidelijkheid over het lot van Brantano. Vandaag maakte de Deichmann-groep bekend dat het met zijn schoenenketen vanHaren 43 Brantano-winkels zal overnemen. 

Onduidelijkheid voor personeel

Met de overname zal het merk Brantano uit het straatbeeld verdwijnen en vervangen worden door vanHaren. Het bedrijf onderzoekt de komende weken “welke betrokken Brantano-medewerkers in de vanHaren organisatie geïntegreerd kunnen worden.” De details van de overname worden in de komende periode verder uitgewerkt.

De schoenenketen is al reeds 90 jaar in Nederland gevestigd en verkoopt naast een eigen collectie ook bekende sportmerken. In de afgelopen drie jaar openden ze reeds 16 winkels in België, onder andere in Mechelen en Antwerpen. Het bedrijf is onderdeel van de Deichmann-groep, opgericht in 1913 en wereldwijd actief is in 31 landen.

BronPB

Dit kan je ook interesseren

iPhone 12 kopen en upgraden? Of toch maar bij je oude iPhone blijven? Lees onze gids

De gloednieuwe generatie iPhone is al een tijdje uitgebracht. Je kan de nieuwe iPhone 12 mini op de kop...

PS5 kopen? De komende dagen wordt een nieuwe lading PlayStation 5 in België en Nederland verwacht

Het lijkt eindelijk zover. De afgelopen dagen konden verschillende Britse retailers een nieuwe lading van de spelconsoles online plaatsen....

Danna Paola’s ‘Calla Tú’ brengt je in zuiderse sferen

Danna Paola, beter bekend als Lu uit de Netflix Original Elite, verblijdt ons in 2021 met haar nieuwe album...

PS5 kopen? Gerucht: komende week wordt nieuwe lading PlayStation 5 verwacht bij Belgische en Nederlandse winkels

Het is eindelijk zover. Volgens geruchten wordt komende week een nieuwe levering van de PlayStation 5, de nieuwe generatie...
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer

Recent