Verveling tijdens coronavirus tegen gaan: 93 artiesten maken gratis kleurboek dat je thuis kan downloaden

Beeld ter illustratie

De lessen zijn opgeschort, waardoor een heleboel kinderen thuis zitten. Dat heeft een enorme impact op zowel (thuiswerkende) ouders als kinderen. Om deze lastige periode te overbruggen hebben 93 artiesten een open source kleurboek uitgebracht voor jong en oud.

Ouders die het druk hebben tijdens conference calls, een video vergadering bijwonen of nog enkele lastige dossiers af te werken hebben. Voeg daarbij enkele (jongere) kinderen toe en u beseft het: chaos. Ook voor anderen, zoals grootouders en alleenstaanden, is het niet makkelijk: de quarantaine zorgt bij velen voor verveling en eenzaamheid.

Voor jong en oud

Zo blijven de scholen al zeker tot aan de paasvakantie dicht, maar dan moeten nog eens twee weken vakantie gevuld worden met allerhande activiteiten. Om de lastige periode creatief te blijven en verveling tegen te gaan, hebben 93 artiesten tekeningen gemaakt die door jong en oud ingekleurd kunnen worden. Zo maak je zelf je eigen kunstwerken in je eigen huiskamer, tuin of keuken. Downloaden, printen en kleuren maar!

Alle kunstenaars zijn erg benieuwd naar het resultaat. Stuur je afgewerkte tekening naar printathomecolorbook@gmail.com.

Je kan het kleurboek downloaden via deze link.

Volg voor meer
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties