25 november 2020

Apple Music-app exclusief naar Samsung Smart TV’s: drie maanden gratis

-

Advertentie

Vandaag lanceert Samsung een unieke software-update waarmee Samsung Smart TV’s uit 2018, 2019 en 2020 uitgerust kunnen worden met de Apple Music-app. Hiermee kunnen muziekliefhebbers via hun Samsung Smart TV eindeloos genieten van miljoenen nummers, duizenden muziekvideo’s en tientallen radiostations. 

“Samsung is al veertien jaar lang wereldwijd marktleider in televisies. Vandaag de dag gebruiken mensen hun tv voor veel meer dan alleen televisiekijken”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Vorig jaar was Samsung de eerste tv-fabrikant die de Apple TV-app aanbood en vandaag zijn wij de eerste die Apple Music aanbieden. Onze samenwerking met Apple heeft eraan bijgedragen dat consumenten een ongeëvenaarde reeks aan verschillende entertainmentopties hebben gekregen, vooral omdat ze op zoek zijn naar meer content voor hun Smart TV’s. Zo kunnen gebruikers zowel genieten van hun favoriete muziek als van duizenden series en films.”

Exclusieve samenwerking

De Apple Music-app is de komende drie maanden exclusief beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s uit 2018, 2019 en 2020. Met de app kun je kiezen uit meer dan zestig miljoen nummers. Zo heb je je favoriete nummers en afspeellijsten altijd bij de hand. Bovendien kun je met de Apple Music-app muziek offline afspelen op wel tien verschillende apparaten tegelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de update uit te voeren en een Apple-account aan te maken als je die nog niet hebt. De eerste drie maanden is de Apple Music-app gratis.

Abonnees van Apple Music kunnen ook dagelijks aangepaste suggesties krijgen en afstemmen op het innovatieve radiostation Beats 1, een wereldwijde live-stream met exclusieve shows van artiesten zoals Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled en Elton John. Bovendien hebben abonnees ook toegang tot nieuwe “At Home With Apple Music” content, waaronder nieuwe redactionele afspeellijsten, FaceTime-chats met artiesten thuis, speciale artiesteninterviews, afspeellijsten en nog veel meer om een gevoel van verbondenheid te helpen creëren in deze tijd van social distancing.

Advertentie

Dit kan je ook interesseren

Niels Albert en Valeska maken trouwdatum bekend in VIER-programma ‘Cook Ensemble’

Niels Albert en Valeska zijn al een tijdje verloofd. In VIER-programma 'Cook Ensemble' vroeg Jani wanneer het huwelijk gepland...

Het warme drankje op een winteravond: zo klinkt het nieuwe ‘Caroline’ van Arlo Parks

Arlo Parks is terug met nieuwe muziek. Ze lost al een tijdje nieuwe muziek. Zo bracht ze afgelopen maand...

TV-TIP. Seizoen 4 van ‘Down the road’: vanavond op Eén

Vanavond begint het nieuwe seizoen van 'Down the road'. In het vierde seizoen gaat Dieter Coppens op reis met...

OPINIE. De laatste aflevering van ‘Vandaag’: “Who’s next? Late Night met Riadh? De Dag met Martine Tanghe? Waes & gasten?”

Onze hoofdredacteur fileert op tijd en stond de meest opvallende gebeurtenissen. Het nakende einde van talkshow 'Vandaag' met Danira...

Comédienne en actrice Serine Ayari nieuw in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: “Ik heb een wortelfobie”

Vanavond zit er opnieuw een nieuwe quizzer in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Comédienne en actrice Serine Ayari neemt...
Abonneren op
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lees Meer