09 augustus 2020

Apple onthult Netflix-concurrent AppleTV+: dit kan je erop zien

-

Advertentie

Op 1 november lanceert Apple zijn eigen streamingsdienst: Apple TV+. Met de streamingservice gaat het technologiebedrijf de concurrentie aan met Disney+ en Netflix. Wij wierpen al even een blik op de aangekondigde shows.

Apple beloofde dat Apple TV+ vanaf de start beschikbaar zal zijn in 100 landen, de service zou zo’n 4,99 dollar kosten. Het bedrijf maakte niet bekend welke landen exact onder de deelnemers is. Concurrent Disney+ zal ook in ons land niet meteen beschikbaar zijn, Disney gaat op 12 november van start maar trekt enkel naar de Verenigde Staten, Canada en Nederland.

See

The Morning Show

Dickinson

Servant

In Servant, een nieuwe psychologische thriller van M. Night Shyamalan, volgen we een rouwend echtpaar in Philadelphia nadat een vreselijke tragedie voor een breuk in hun huwelijk zorgt en de deur van hun huis openzet voor een mysterieuze kracht.

For All Mankind

Truth Be Told

Een meeslepende nieuwe serie met Oscarwinnares Octavia Spencer en Emmywinnaar Aaron Paul, onderzoekt de Amerikaanse obsessie met podcasts van waargebeurde misdaadverhalen, en bespreekt de bijbehorende zorgen over privacy, media en rassenkwesties.

BronApple