20 september 2020

VIDEO: ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: van romantiek tot hondenhokken kuisen, de eerste dagen op de boerderij

-

Advertentie

Maandag konden we zien hoe boer Stephan één vrouw meer mocht meenemen naar Canada. De mannen en vrouwen arriveerden reeds bij hun boer(in) in het buitenland en gaan op zoek naar de eerste verliefdheid. We blikken reeds vooruit op wat we maandag kunnen verwachten. 

Vorige week arriveerden de drie favoriete dames en mannen op de boerderijen van Gerard, Etienne, Victor en Marianne. Horseman Stephan krijgt vier dames op logement aangezien hij spijt had dat hij Charlotte niet gekozen had. Maar Sara is ziek en komt pas binnenkort achterna gevlogen. Aline, Evelien en Charlotte zetten alvast voet aan Canadese wal. Paardendierenarts Evelien komt meteen van pas, wanneer een paard van Stephan kampt met een lelijke wonde.

Stephan kocht recent een eigen huis, met maar liefst 65 ha grond. “Ik woon hier nog maar net en de laatste weken had ik zo veel te doen dat ik geen tijd had om zenuwachtig te worden. Dat is pas de laatste dagen begonnen, want de dames komen en alles moet in orde zijn.” De vrouwen worden quasi feeëriek ontvangen en mogen logeren in een rasechte paardentrailer.