Vanaf maandag terug ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’: Niels Destadsbader beleeft de schrik van zijn leven dankzij Jens Dendoncker

© VTM

Vanaf maandag waagt Jens Dendoncker zich aan een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. In de eerste aflevering neemt Tim Van Aelst zijn neefje Viktor te grazen, maar ook Niels Destadsbader ontsnapt niet aan een grapje;

Daft Punk komt Franse les geven, het leger moet een volledige wijk in Antwerpen in veiligheid brengen omdat het internet op is en een slechthorige Batman vraagt hulp aan de 8-jarige Isaiah om The Joker te kunnen klissen… Hoe zullen we het zeggen? Kort en bondig: Jens Dendoncker is back met een nieuw seizoen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Dat belooft een hoop nieuwe boodschappen en wekelijks 1 BV die eraan hangt.

© VTM

In de eerste aflevering op maandag 2 december neemt Hoe Zal Ik Het Zeggen?-bedenker Tim Van Aelst samen met zijn boer en schoonzus zijn 16-jarige neefje Viktor te grazen, “Laat ons zeggen dat onze Viktor van Frans weinig fromage heeft gegeten. Op elke familiebijeenkomst bleef ik van mijn broer Peter en m’n schoonzus Annemie horen dat Frans om het zacht uit te drukken niet Viktors favoriete vak was, en dat hij er eenvoudigweg te weinig voor deed. We vonden het alle drie hoog tijd dat Viktor zijn lesje – hopelijk – eens leerde, en laat ik nu net een programma hebben dat zich er perfect toe leent om zo’n boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen”.

Sloddervos Niels Destadsbader

De broer en tegelijk manager Kevin van Niels Destadsbader is het beu dat zijn broer zo’n sloddervos is. Zijn sleutels, trui, iPad, smartphone,… Alles heeft hij al eens kwijt gespeeld en dat zorgt voor veel problemen die Kevin en hun ouders continu moeten oplossen. Bij wijze van spreken, wilt half VTM Niels nu een lesje door hem te laten geloven dat hij gehackt is.