HiNDU NiGHTS op 28 september in Gentse Vooruit + win duo-tickets

© HiNDU NiGHTS

Wie volgende maand niet weet wat doen én zin heeft om zijn beste dance moves te tonen op sexy rock ‘n roll kan in de Gentse Vooruit terecht voor HiNDU NiGHTS. Op 28 september vindt namelijk een nieuwe editie plaats van het concept en wij mogen daar twee duo-tickets voor weggeven. 

In 2008 betekende de introductie van HiNDU NiGHTS een revolutie in het Belgische uitgaansleven. Het evenement wist het monopolie van r&b, house, electro en techno te doorbreken, met zijn avond boordevol sexy rock ‘n roll. Beginnen deed het allemaal in de legendarische Gentse Make Up Club, met een hele simpele formule: zet heerlijke rock ‘n roll tunes op gaande van de jaren ’60 tot nu en combineer dat met een fijne locatie.

Sinds enige tijd heeft het concept zijn thuisbasis gevonden in de Gentse Vooruit, al worden andere oorden ook af en toe bezocht, zoals het Depot in Leuven en Trix Antwerpen. Keer op keer goed voor uitverkochte avonden. Op 28 september kan je jezelf weer uitleven op de beste muziek gaande van Amy Winehouse tot Arctic Monkeys, van The Beatles tot Florence + The Machine, of zelfs van The Rolling Stones tot Adele. Je moet dus niet exact een verknochte fan van het genre zijn. Rock ‘n roll, indie, soul, livemuziek en peace: dat allemaal op 28 september in Vooruit Gent.

Win tickets

We mogen twee duo-tickets weggeven voor HiNDU NiGHTS op 28 september in Vooruit, Gent. Deelnemen is erg makkelijk: klik op deze link en volg de instructies in het formulier. De wedstrijd loopt tot 3 dagen voor het evenement. 

HiNDU NiGHTS op 28 september in Vooruit (22h30-06h00). Tickets & Info: hindunights.be

Volg voor meer