18 september 2020

Dit is de (magere) zomer van VTM: Nieuw programma van Eric Goens en ‘Beste Kijkers’

Advertentie

-

Het wordt een magere zomer. Dat wist u al, maar ook op televisievlak moeten we weinig verwachten. VTM kondigde zopas hun beperkte zomerplannen aan, programmamaker Eric Goens zal daar een hoofdrol in spelen.

Sociaal contact op afstand, vakantie in eigen land en geen festivals. De zomer van 2020 zal eentje worden om nooit meer te vergeten. Een mens zou dan maar durven hopen op een inventieve en mooi gevulde televisiezomer. Dat lijkt er ditmaal niet in te zitten. VTM zet deze zomer in op humor, informatie en romantiek, maar eigenlijk niet veel nieuws.

‘De Zomer Van’ met Eric Goens

Nieuweling in de televisieavond wordt ‘De Zomer Van’, een programma van reportagemaker Eric Goens die we kennen van ‘Het huis’ en ‘Bargoens’. Daarin zal Goens bekende gezichten volgen, gaande van de tv- en muziekwereld tot politici en sporters, tijdens de unieke zomer van 2020 en polst hij naar hoe zij die beleven. “De zomer van 2020 belooft op z’n minst een speciale zomer te worden”, vertelt Eric Goens. “Overal zal het leven dat nu voor iedereen zo goed als stil heeft gelegen, terug worden opgestart. Dat gaan wij registreren. Heel wat bekende mensen uit verschillende domeinen zullen een inkijk geven in hoe zij die zomer gaan beleven. Daarbij is het de bedoeling om De Zomer Van heel kort op de bal te draaien en actueel te houden. We gaan voor goede en warme ‘goed gevoeltelevisie’ in dez